Servicii oferite de MRG Group

MRG Stainless Group va sta la dispozitie cu o gama variata de servicii pentru gama diversificata de semifabricate si produse oferite

TRANSPORT

Produsele pot fi ridicate de catre delegatul dumneavoastra, pot fi trimise oriunde in tara prin firme de curierat sau livrate de catre soferii nostri. Pentru comenzi mai mari, in functie de cantitatile achizitionate si locatia clientului putem asigura transportul produselor la sediul beneficiarului in mod gratuit.

DEBITARE

In functie de cerintele clientului, MRG va poate oferi debitarea tablelor, tevilor, barelor si profilelor comercializate:

  1. Debitare cu jet de apa
  2. Debitare mecanica
  3. Debitare table cu foarfeca tip ghilotina
  4. Debitare cu laser sau plasma

INDOIRE ABKANT

Cu ajutorul presei de indoire (Abkant) putem realiza o gama diversificata de produse ambutisate cum ar fi corniere, coltare, profil U etc. din aluminiu, alama, cupru, inox, otel si otel zincat.

PERFORARE, EXPANDARE, AMBUTISARE EMBOSARE

MRG poate produce table perforate, expandate, ambutisate sau embosate din aliaje de aluminiu, duraluminiu, alama, bronz, cupru, inox, otel si otel zincat, zinc si nu numai; cu perforatii rotunde, patrate, alungite, hexagonale sau decorative, expandare romboidala, perforare ambutisata ovala sau "gura de lup" etc.

INFOLIERE CU FOLIE PVC

La cerere rulourile si tablele pot fi infoliate cu folie PVC. Aceasta folie protejeaza suprafata produselor de zgarieturi, pete si oxidare, fiind foarte usor de inlaturat dupa manevrarea si prelucrarea lor.