produse aluminiu produse inox tevi inox tabla aluminiu produse zinc produse alama produse cupru produse aluminiu
butoane
prod_head
MRG Stainless Group va ofera urmatoarele servicii
mrg

TRANSPORT
Asigurarea transportului prin delegat sau servicii de curierat rapid. Pentru comenzi mai mari, in functie de cantitatile achizitionate si locatia clientului putem asigura transportul produselor la sediul beneficiarului.

debitare

DEBITARE
In functie de cerintele clientului, MRG va poate oferi debitarea tablelor, tevilor, barelor si profilelor comercializate:
1. Debitare cu jet de apa
2. Debitare mecanica
3. Debitare table cu foarfeca tip ghilotina
Aceste procedee de debitare sunt folosite pe larg in domeniile de constructii metalice, inginerie, agro-alimentare, aviatie, armament si in general de catre multitudinile de tipuri de industrii care confectioneaza sau utilizeaza piese din aluminiu, alama, cupru, inox, otel zincat.

indoire abkant

INDOIRE Abkant
Cu ajutorul presei de indoire (Abkant) putem realiza o gama diversificata de produse ambutisate cum ar fi corniere, coltare, profil U etc. din aluminiu, alama, cupru, inox, otel si otel zincat

perforare

PERFORARE TABLE
MRG comercializeaza table perforate din aluminiu, alama, cupru, inox, otel si otel zincat cu perforatii rotunde, patrate sau decorative.

infoliere pvdc

INFOLIERE cu folie PVC
La cerere rulourile si tablele pot fi infoliate cu folie PVC. Aceasta folie protejeaza suprafata produselor de zgarieturi, pete si oxidare, fiind foarte usor de inlaturat dupa manevrarea si prelucrarea lor.

vopsire si lacuire

VOPSIRE / LACUIRE / ELOXARE
MRG Stainless Group va ofera o gama diversificata de table, rulouri si benzi din aluminiu vopsite in camp electrostatic, lacuite, eloxate si profile din aluminiu anodizate direct de la producator. Produsele se livreaza direct de la producator conform cerintelor dumneavoastra in privinta paletei de culori (RAL) si grosimea stratului de eloxare sau de lacuire.
Pentru pastrarea calitatii suprafetelor se efectueaza o ambalare individuala a materialelor vopsite ceea ce asigura pastrarea suprafetelor intacte si pentru deplasarea materialului la distante mai mari.

gravura

GRAVURA
Va oferim una din cele mai variate oferte de gravura, de la gravare brelocuri, la semnalistica completa pentru hoteluri, institutii publice, scoli, spitale, placi de firma de la dimensiuni mai mici de A4, pana la 1.5 x 1m,  plachete, medalii, insigne de rever - pins, embleme metalice, ecusoane, placi gravate, placi cu serii pentru motoare, autovehicule, placute gravate si etichete gravate pentru tablouri electrice, sisteme de orientare si directionare modulare. Pentru realizarea lor se folosesc produse din aluminiu, alama, alama nichelata, cupru si inox.
Toate acestea folosind gravura computerizata LASER sau mecanica, decupare, marcare, personalizare prin gravare cu diamant, cu o productivitate foarte ridicata.

Ne angajam sa va raspundem in cel mai scurt timp si sa va livram marfa in cele mai bune conditii !

bottom_prod
  MRG poate executa produse conform desenului dumneavoastra!
Site realizat de: web design timisoara